D E T  T I L B Y D E R  V I

PERSONLIGE HISTORIER, ÆSTETISKE BILLEDER  - ALTID I ØJENHØJDE

 Personlige historier

Vi elsker at fortælle personlige historier gennem video. Personlige historier skabes ud fra en vision om at ville berøre seeren - DIN målgruppe - med sanser, følelser og konkret fortællende indhold. Visuelt arbejder vi altid stramt konceptuelt og med et klart æstetisk blik.

Format

Vi arbejder typisk med formater som branding- og rebrandingfilm, content marketing, firmaportrætter, medarbejderportrætter, kundeportrætter, patientportætter, testimonials eller deciderede dokumentarfilm. Videoernes længde ligger typisk på 3-5 minutter og teasere er normalt 30-60 sekunder.

Udover video tilbyder vi også en bred vifte af relaterede produkter; stillfotos, podcast samt rådgivning for brug af videoer på sociale medier.

Tag fat i os

Går du med en idé til en video i maven, som du ønsker sparring på, så tag endeligt fat i os. Det er gratis og uforpligtende.

Klik for kontakt


PRISER

Hos Velvet, tager en filmproduktion altid udgangspunkt i kundens reelle behov - og både forløb og pris varierer dermed helt naturligt. Alligevel har vi efter 100+ produktioner en klar idé om, hvad det kræver resource- og tidsmæssigt at leve op til vores credo: Personlige historier, æstetiske billeder - altid i øjenhøjde.

Kernen er at sørge for, at der er sat præcis den tid og det hold af, der skal til, for at have et nærvær i optagesituationen og dermed give rum og plads for autenticitet. Det, ved vi, er nødvendigt for vores kunder, og det skaber de bedste film.

Derfor har vi skitseret en pakke, som giver indtryk af, hvad et samarbejde med os typisk kan indeholde.

Grundpakke

1 video (3-5 minutter)
1 video-teaser (30-60 sekunder)
5-20 stills til brug som thumbnails, samt til website & sociale medier
Undertekster på filmens sprog
Prisoverslag: 50.000-150.000 DKK


Hvilken video drømmer du om?

Falder din drøm om en video udenfor, hvad vores grundpakke skitserer - er du altid velkommen til at kontakte os. Ingen opgaver er for små eller store.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Klik for kontakt